Har du kört fast med ditt manus? Har du en idé om vad du vill berätta men vet inte hur eller var du skall börja? Vill du ha löpande stöd i din skrivprocess? Kämpar du med specifika scener, eller med att skapa en tillräckligt fängslande inledning? Vill du ha professionell hjälp med att strukturera upp din berättelse?

Du som inte har ett färdigt manus men som av olika anledningar behöver hjälp att komma vidare i din skrivprocess är välkommen att höra av dig till mig så bokar vi in ett samtal och pratar igenom hur vi kan samarbeta med manusutveckling. Utifrån dina behov och önskemål skräddarsyr vi ett upplägg med manusutveckling som passar just din situation. Det kan omfatta regelbunden skriftlig respons och kommentarer direkt i texten på ett antal sidor varje vecka eller månad, videosamtal eller fysiska möten, skrivövningar och andra uppgifter för att utveckla manuset, med mera.

Prisexempel:

Skriftlig respons inklusive kommentarer i texten på 10 sidor text + 1 h manusutvecklingssamtal kostar 1 500 kr (moms tillkommer med 25 %)

Fysisk träff med manusutveckling kostar 900 kr/h + reseersättning (moms tillkommer med 25 %)